Forpagter søges

Samsø Slagtehus udbydes til forpagtning i 2019

Samsø Slagtehus udbydes til forpagtning, og vi søger en driftig og visionær forpagter, der har lyst til at udvikle slagtehuset og drive det på favorable vilkår.

Vi søger: En forpagter der har lyst til at drive et slagtehus på Samsø, og som kan se muligheder i at udvikle produkter til det lokale marked. Ideelt er du detail/butiksslagter og kan forarbejde og udvikle nye produkter. Du kan se fordele i at arbejde på en ø med et godt brand indenfor fødevarer, og i et godt forhold til de lokale producenter.

Vi tilbyder: Slagtehus der er fuldt udstyret til slagtninger, og med mulighed for etablering af forarbejdningsvirksomhed. En lav forpagtningsafgift. Et lokalt marked med stor efterspørgsel på kødprodukter og mulighed for udvikling.

Om os: Samsø Slagtehus blev etableret i 2016 i et unikt samarbejde mellem Økologisk Samsø og lokale producenter. I december 2016 stod slagtehuset færdigt, etableret med støtte fra fonde og mange frivillige arbejdstimer, og siden har slagtehuset tilbudt returslagtninger til alle på Samsø. Vi har nu haft et meget velfungerende slagtehus, med en dygtig slagter ansat, i 2 år, og vi er klar til at lade projektet vokse videre.
Indtil den rigtige forpagter er fundet, har vi  stoppet driften pr. 1. januar 2019.

Kontakt Bent Degn, formand, på telefon: 23413331
eller projektleder Mai Worre på mail: samsoeslagtehus@gmail.com eller telefon 61301623
for en snak om mulighederne, fremvisning, m.v.